Vloerder Antwerpen. Tegelzetter Antwerpen.

voor zowel particulieren, kmo's als grote ondernemingen

Vloerder Antwerpen. Tegelzetter Antwerpen.
Vloerder Antwerpen. Tegelzetter Antwerpen.
foto van man die chape aan het leggen is

vloerder Antwerpen. Tegelzetter Antwerpen. Wij bieden u een vloerder of betegelaar voor uw woning of bedrijfspand. 

 VTW is een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in het leggen van vloeren en tegels. Wij werken voor zowel particulieren als grote ondernemingen.

vloerder Antwerpen. Tegelzetter Antwerpen : Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder:

 • Het leggen van vloeren in alle soorten en maten
 • Het plaatsen van tegels in badkamers, keukens en andere ruimtes
 • Het repareren en onderhouden van vloeren en tegelsKwaliteit bij vloerder Antwerpen. Tegelzetter Antwerpen.

Wij werken alleen met de beste materialen en vakmensen. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en een hoogwaardig eindresultaat.

Onze prijzen

Onze prijzen zijn zeer concurrerend. Wij bieden bij Vloerder Antwerpen. Tegelzetter Antwerpen steeds een vrijblijvende offerte aan.

 

Vloerder Antwerpen. Tegelzetter Antwerpen.
Waarom kiezen voor vloer-tegelwerken.be ?

Wij bieden u de volgende voordelen:

foto van badkamer met een vloer van vloer en tegelwerken
 • Ruim aanbod: Wij hebben een ruime keuze aan vloeren en tegels, van laminaat tot parket en van natuursteen tot keramiek. Zo vindt u altijd een vloer die bij uw wensen en budget past.
 • Professionele service: Onze vloerders zijn vakkundig en ervaren. Zij zorgen voor een perfecte afwerking, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe vloer.
 • Flexibel: Wij zijn een flexibel bedrijf dat zowel particulieren als grote ondernemingen helpt. Wij werken snel en efficiënt, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe vloer.
 • Garantie: Vloerder Antwerpen. Tegelzetter Antwerpen biedt een garantie op onze vloer- en tegelwerken. Zo bent u verzekerd van een perfecte afwerking.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

 • Vloeren leggen: Wij leggen alle soorten vloeren, van laminaat tot parket en van natuursteen tot keramiek.
 • Tegels plaatsen: Wij plaatsen alle soorten tegels, van badkamertegels tot keukentegels en van vloertegels tot wandtegels.
 • Renovatie: Wij kunnen uw oude vloer of tegels renoveren. Zo kunt u uw vloer of tegels een nieuwe look geven zonder ze helemaal te vervangen.
 • Kleine chape-werken

  Naast het leggen van vloeren en het plaatsen van tegels, voeren wij ook kleine chape-werken uit. Dit zijn bijvoorbeeld het egaliseren van een vloer, het plaatsen van een douchebak of het uitgieten van een vloer in een garage.

  vloerder Antwerpen. Tegelzetter Antwerpen. Wij werken met ervaren chapeteurs die vakkundig en snel te werk gaan. Wij zorgen voor een perfecte afwerking, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe vloer. 

vloerder Antwerpen. Tegelzetter Antwerpen. Uw nieuwe vloer of tegels begint bij ons. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Bezoek ook onze facebook pagina voor de laatste trends!

Vloeren – wanden-terrassen – opritten – chape werken

Vloerder Antwerpen. Tegelzetter Antwerpen.

Ervaring

Vloerder Antwerpen. Tegelzetter Antwerpen is een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in vloer- en tegelwerken. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de branche en hebben inmiddels honderden projecten succesvol afgerond.

Onze ervaring stelt ons in staat om u de beste kwaliteit te bieden. Wij werken met vakkundige medewerkers die weten wat ze doen. Wij zorgen voor een perfecte afwerking, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe vloer of tegels.

foto van vloerder die grote tegels legt op vloer

Garantie

Wij bieden een garantie op onze vloer- en tegelwerken. Deze garantie dekt defecten in materiaal en vakmanschap.

Wat is er gedekt?

Onze garantie dekt:

 • Defecten in materiaal, zoals scheuren, breuken of verkleuring.

 • Defecten in vakmanschap, zoals verkeerde plaatsing of onjuiste afwerking.

 

Vloer- en tegelwerken

 • Ruim aanbod: Wij hebben een ruime keuze aan vloeren en tegels, zodat u altijd een vloer vindt die bij uw wensen en budget past.
 • Professionele service: vloerder Antwerpen. Tegelzetter Antwerpen. werkt met vakkundige medewerkers die weten wat ze doen. Wij zorgen voor een perfecte afwerking, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe vloer of tegels.
 • Flexibel: Wij zijn een flexibel bedrijf dat zowel particulieren als grote ondernemingen helpt. Wij werken snel en efficiënt, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe vloer.